Fynd till badrummet

Badrummet är ju ett rum många av oss gärna håller fräscht och nytt. Tyvärr är det ju många en hel del badrum som inte riktigt får denna behandling och får gå lite väl länge utan renoveringar eller andra mindre fixar som verkligen kan ge det ett ansiktslyft. Som tur är behöver det inte alltid vara så dyrt att fixa till ett badrum, så länge man inte behöver totalrenovera det visserligen.

När det kommer till det mest grundläggande i badrum, som toalettstol, handfat, kakel och liknande får man ju alltid vara beredd på att lägga ut en slant för att få något som är både snyggt och funktionellt. Och vill man inte satsa på det absolut billigaste har ju stora butiker som Stonefactory ofta en hel del produkter som är på rea eller nyligen blivit nedsatta till riktigt bra priser.

Resterande inredning som speglar, skåp och annat kan man ju lika gärna hitta på loppis som köpa i en riktig butik. Detta kan ju också vara fördelaktigt om man vill satsa på en mer vintagelook eller något i den stilen. Vill man sedan fylla ut inredningen med annat som är lite mer ovanligt kan man alltid satsa på att ha lite växter i badrummet. Plantor som trivs i badrumsmiljö kan man ofta få tag på för en ganska liten slant men de kan göra väldigt stora och starka intryck. Elle Decoration har bra tips på växter som lämpar sig för detta.

Tänk gärna mer utanför boxen när det kommer till badrummet och inkludera saker som kanske inte är normal del av badrumsinredningen. På detta sätt kan man hitta många billiga och snygga småprylar som verkligen sätter en mer personlig prägel på badrummet. Kom bara ihåg att materialen ska klara av en hel del fukt utan att ta skada.