Hålla ögonen öppna efter riktiga kap

När det kommer till att fynda gäller det att hela tiden hålla ögonen öppna. Rätt var det är så dyker det upp något som du länge varit ute efter till ett fantastiskt pris. Men det är inte något som alltid kommer till dig utan vidare. Du kommer ofta behöva arbeta lite för att få nys om dessa kap.

Nyhetsbrev från butiker

Har du några butiker som du ofta brukar köpa saker och ting från, kan det ofta vara smart att prenumerera på deras nyhetsbrev. Först och främst får du ju veta när de startar nya kampanjer, men det händer också att det dyker upp erbjudanden till bara de som faktiskt prenumererar på nyhetsbrevet. Du får då många gånger en viss rabattkod du kan använda i kassan för att få billigare pris.

Surfa runt regelbundet

Även om du får en massa nyhetsbrev så kan det ofta vara fallet att det inte inkluderar en komplett lista av alla rabatter som erbjuds för tillfället. Så även om du inte ser något intressant nämnas där är det fortfarande värt att titta in på butiken och titta på hela det nedsatta sortimentet. Du kan trots allt vara intresserad av något som butiken inte är lika mån om att få sålt som det som mailet fokuserade på.