Hyllplan för hemmet

Hyllplan hemma behöver inte betyda en stor bokhylla utan snarare en eller flera små hyllor på väggarna i ditt hem. Då du ska välja ska du se till att du väljer kvalitet som inte bågnar då de belastas. Massivt trä är att föredra då det är snyggare en laminat. Nackdelen med hyllplan i laminat är att de brukar delaminera över tid. Du kan klicka dig vidare här för att kunna läsa mer.

Hyllor kan vara en del av din inredning

Du sätter upp hyllor för att du ska nyttja dem i det vardagliga pyssel. Det kan vara i köket eller i badrummet. Hyllorna kan även vara en del av din inredning, när du sätter upp hyllor för att placera vackra saker .

Varför inte second hand på hyllorna

Är dina nya hyllor en del i din inredning kan du leta efter vackra saker i secondhandbutiker. Myrorna kan ha det du söker men framför allt på loppis och stora loppisaffärer ute på landsbygden. Där kan du göra fynden.

Belys dina fynd

För att ytterligare accentuera din inredning kan du belysa dina nya hyllor med dina loppisfynd. Här kan du välja spotlights från taket eller kanske vanlig tavelbelysning. Viktigt är att du se till att lamporna är strömsnåla så att du kan låta dem lysa.