Inred smartare därhemma

Om man inte har världens största lägenhet eller rum att möblera så gäller det att man tänker sig för. Inred smartare därhemma om man vill utnyttja rummen maximalt. Det kan också vara fråga om en liten studentlägenhet som bör få sig ett ansiktslyft med hjälp av smart inredning.

Inredning för små ytor

Compact Living är för vissa något som man gärna gör och vissa så är det ett måste för en del. Det gäller att på så liten yta som möjligt få ett så organiserat rum som möjligt. Ett sätt att hämta inspiration är att besöka PMI hotellinteriör som är professionella på hotellinredning och smarta lösningar för mindre rum. Ta en titt på deras Capacity Bed som är ett sängskåp för att maximera golvytan. Uppfälld så får du betydligt mer yta att röra dig på i ett litet rum.

Andra tips på inredning

Det är ganska självklart att inte övermöblera ett litet rum. Använd inte heller stora otympliga möbler. Det finns saker som passar och saker som inte passar. Det finns många bra tips på nätet. Tidningen Expressen ger dig 10 tips på vad du kan göra om du bor trångt. Det gäller att maximera utrymmet och det finns saker som du enkelt kan ta till för att lura ögat och tro att rummet är större än vad det egentligen är. Att rensa ur kan vara ett av de bättre tipsen, töm rummet totalt och börja om att fylla på med det som får plats.